Бивш Най-добър ветеринар на годината“ твърди, че е била отстранена,

...
 Бивш Най-добър ветеринар на годината“ твърди, че е била отстранена,
Коментари Харесай

Болница за животни в LI уволни ветеринар за лай за предозиране на домашни любимци, нелицензирани лекари: съдебно дело

 Бивш „ Най-добър ветеринар на годината “ твърди, че е била отстранена, откакто разкри болница за животни в Лонг Айлънд, която употребява нелицензирани лекари и предозирани домашни любимци с фентанил, обвинявания в дело на Федералния съд на Бруклин.

доктор 42-годишната Мариана Пардо от Уестчестър беше наета през юли 2022 година като специалист по интензивни грижи в Центъра по хирургия на животни в Лонг Айлънд.

Пардо е бил нает от създателя на болничното заведение доктор Томас Инфернусо, с цел да откри незабавното поделение на центъра Oceanside, съгласно документите от 10 януари.

Инфернусо „ примами доктор Пардо в извънредно нефункционална и неетична ветеринарна процедура “, обвиняванията в делото. „ доктор Пардо бързо разбра за редица противозаконни и неетични практики, осъществявани в ASC. “

Pardo изрази угриженост, че ASC е употребила нелицензирани ветеринарни техници, с цел да водят медицински досиета, да следят анестезията и да прилагат интравенозни медикаменти, се твърди в документите.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР